Thursday, March 30, 2017

Let's talk .

So.. i checked my feedjit. (you can see it's over there, dekat bawah, kanan)
So.. Feedjit said that I had a reader from Ipoh, Perak.
Ada tiga orang yang saya tau dari Perak. One, Rabbit dia study sana. Two, my tuition teachers; cikgu Aidil & cikgu H a l m i e. oh oh one more, my cousin study sana. I hope Rabbit tak ternampak dia sebab dia sirius lee lawa and cantik, macam tiz zaqyah + heliza helmi + Yatt Hamzah + Ustaz Don .. eh eh bukan Ustaz Don tapi Irma Hasmie.
I hope you are not them.
Oh speaking of Perak, hari sabtu 17 Ogos haritu, pergi Perak jap. Ada orang kenduri. My mom punya sedara, anaknya kahwin.
Humangaihh sesat. Manjung, Setiawan, Teluk Intan.. Waduh waduhh.. Semua itu kami lalu.
Bertolak 5/6 petang something sampai pukul 10. -_-
Ok tu je lah kot.
Goodnight.
Assalamualaikum.
aku harap walaupun dgn menulis ini, mereka-mereka yg tersenarai kat atas takkan terjumpa blog ni.
kenapa aku jarakkan nama cikgu yg kedua tu? sebab nama dia unik/lain. Sekali wife dia google (manalah tau kan) nama dia pastu terjumpa blog ni pastu tanya husband dia, aku ni betul ke student dia(bukan aku nak kata she's jealous ke no. Maksud aku macam wife dia terfikir untuk tanya sebab saja nak tau, curios) , pastu cikgu aku pun terjumpa blog ni pastu dia terbaca beberapa post aku kat blog ni mesti dalam hati dia cakap "Heh Sarah ngok ngek jugak kau dalam blog, in real life (agak) normal"
Post a Comment