Monday, October 17, 2016

hehe. bless u.

sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo,


Sabtu pergi Ampang Park sebab nak fix my computer ada virus since sem lepas malas nak bela sampai ke sudah baru ada nawaitu yang jitu untuk fix it!

nape ampang park?
Because I know that uncle. that uncle also nice.

ok ok. before pergi, ada ter-rancang gi lunch ngan kawan lama dari Jajah Satu. Akip :D

makan kat pizza hut, i ate seafood lasagna instead.

eh apa aku buat ni panjang pulak melalut.

. so basically, i had no duit pecah dalam wallet.

long story short, we should have split the bills. supaya tiada komplikasi seperti aku terkurang singgit ke berapa entah nak bayar kat Akip.
hohohohohohohohohoho


anyway, tengkiu.


so, lepas tu dia gi hala kelas dia, aku gi kedai komputer.

berat nauzubillah laptop aku sampai nak copy files untuk back up pun lama. last-last uncle tu cakap, you balik jelah. takyah tunggu. mau saya hantar ke, ambil esok?


long story short,

uncle tu hantar pukul 12 am-ish.

so nice that uncle.

tengkiu.


god bless all u people.

Wednesday, October 5, 2016