Sunday, November 13, 2016

.




















































































































hi awak. buat petuww?
ngihi

tindik kening kanan ;)

soooo.....tindik kening. SO gorgeous I JUST CANT HANDLE.




Monday, November 7, 2016

Jomblo Happy.

Assalamualaikum kawan.
hi.


Jadi, memandangkan aku seorang loner, i went out alone (again) yesterday. My mom didnt know. she didnt have to know.

Monday, October 17, 2016

hehe. bless u.

sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo,


Sabtu pergi Ampang Park sebab nak fix my computer ada virus since sem lepas malas nak bela sampai ke sudah baru ada nawaitu yang jitu untuk fix it!

nape ampang park?
Because I know that uncle. that uncle also nice.

ok ok. before pergi, ada ter-rancang gi lunch ngan kawan lama dari Jajah Satu. Akip :D

makan kat pizza hut, i ate seafood lasagna instead.

eh apa aku buat ni panjang pulak melalut.

. so basically, i had no duit pecah dalam wallet.

long story short, we should have split the bills. supaya tiada komplikasi seperti aku terkurang singgit ke berapa entah nak bayar kat Akip.
hohohohohohohohohoho


anyway, tengkiu.


so, lepas tu dia gi hala kelas dia, aku gi kedai komputer.

berat nauzubillah laptop aku sampai nak copy files untuk back up pun lama. last-last uncle tu cakap, you balik jelah. takyah tunggu. mau saya hantar ke, ambil esok?


long story short,

uncle tu hantar pukul 12 am-ish.

so nice that uncle.

tengkiu.


god bless all u people.

Wednesday, October 5, 2016

Tuesday, September 27, 2016

:)

So...
Best ke main google nama orang ni?
Pastu jumpa blog ni.

Beneran?

Friday, March 11, 2016

Cerpen tangkap basah.

aku tak tulis cerpen tangkap basah. takde masa aku nak menaip benda mengarut ni. tapi .... korang tengok lah sendiri. -____-


ada orang cari benda pelik tu satu hal. google bagi link blog aku tu satu lagi hal.
lelz.

assalamualaikum.
bobye

Sunday, January 24, 2016

depressed.

aku malas nak depressed. dengan itu, biar aku tulis sesuatu sekurang-kurangya aku stop and stare dan tengok muhasabah.

tak. ini bukan aku tengah brag. pls sesapa baca nampak macam brag, boleh tutup je.
  • kau pernah pergi indonesia. kau dah nampak orang sana lagi susah.
  • kau dah pernah buat umrah. sementara masih ramai yang hanya mampu merenung gambar kaabah.
  • kau ada kucing banyak gila. bayangkan satu hari kau takde, siapa nak bagi mkan kat diorang. family kau mungkin boleh. tapi mungkin diaorang akan tertanya-tanya kehilangan kau.
  • mak kau.
  • kakak kau.
  • abang kau.
  • kucing kau.
  • kawan kau.
  • semua orang akan tertanya mana kau.
  • mungkin kau yang akan tolong orang lain dalam kesusahan suatu hari nanti. kalau kau takde, kau tak boleh nak realisasikan hal itu.
  • sayang sikit wrist kau. kalau anak kau nampak atau orang lain nampak, nanti dia ingat itu trend.
  • sayang sikit diri kau. tuhan cipta banyak benda cantik. kau pun cantik. walaupun bukan dari segi harafiah, kau pasti cantik dalam hal lain.


dengan ini, aku nak cakap, dont stop dont give up.
kau dah pernah buang depressed kau.
jangan kasi dia mai lagi.
Stay sane.
aku sayang kau.
:*

Saturday, January 9, 2016

this is me talking rationally.

hey. wazzaaaap.

cant believ im turning 20 this year. which means ive been blogging for almost 5-6 years... i think?
but yeah. everybody will get old eventually.
getting old meaning, more commitments, people asking "eh kau bila nak kahwin" and stuff.

well guess what.
i dont want to get married. idk who's reading my blog. Maybe my mom, sis, bruh or cousins. whatever, idc but after you read this, please dont be so obvious. because it means you have read my deepest darkest side of my mind.
Huahuahua.

no. i dont hate you.

oh the reason why i object getting married is.
ive seen alot of broken marriages.
not, im not in trauma or stuff.

but it makes me wonder, when you married your first spouse, you said you love him/her. then, something happened, you married someone else. so your first love was fake ke?

sounds like fairy tale.


another reason is, im too lazy.
i am notorious for being lazy.

dont believe me?
ask the makciks-makciks about me.
damn they'll be having a juicy topic.
hahaha.


this is why, im not a wife material.
i dont want to screw someone else's life.

so thats all for now.

maybe ill get married and settle down. maybe im not. but who cares. uhuks. toodles.
assalamualaikum.