Thursday, June 4, 2015

disclaimer o yeh o yeh.

Sekarang telah masuk waktu Sarah nak cakap secara serius.


Yang post/entri pasal Umrah tu, on hold sekejap sebab ada problem sikit. Ada pasal Madinah lagi.



  • Kepada yang membaca, sila baca dengan tone happy. Bukan sarkastik,bukan bengang, bukan cengeng. Eheh. Sebab kadang-kadang saya baca balik, kalau lain intonasi, lain maksud jadi.

  • Kepada yang membaca, ketahuilah mungkin saya messed up the info sikit because I'm just a normal human being dengan kadang-kadang terlupa sesuatu. Jadi susunan cerita mungkin berubah. Contoh saya kata pergi Hudaibiyah dulu. Padahal pergi muzium dulu dalam keadaan realiti. Maaf.

  • Kepada orang-orang yang terlibat dalam cerita ni, maaf kalau tersinggung. Tiada niat di hati nak buat tersinggung.

Oh maaf. Kesalahan ejaan banyak. Sedar tapi... tak bela lagi :)

  • Maaf lagi sekali. Selamat hari raya, maaf zahir batin. Dah nak raya, saya wish awal je la ek :)



assalamualaikum.

Ngeee :)

Sebenarnya den tak faham pun maksud disclaimer. :B
heh. Heh. Heh. *cabut lari*
Post a Comment