Thursday, June 4, 2015

disclaimer o yeh o yeh.

Sekarang telah masuk waktu Sarah nak cakap secara serius.


Yang post/entri pasal Umrah tu, on hold sekejap sebab ada problem sikit. Ada pasal Madinah lagi.



  • Kepada yang membaca, sila baca dengan tone happy. Bukan sarkastik,bukan bengang, bukan cengeng. Eheh. Sebab kadang-kadang saya baca balik, kalau lain intonasi, lain maksud jadi.

  • Kepada yang membaca, ketahuilah mungkin saya messed up the info sikit because I'm just a normal human being dengan kadang-kadang terlupa sesuatu. Jadi susunan cerita mungkin berubah. Contoh saya kata pergi Hudaibiyah dulu. Padahal pergi muzium dulu dalam keadaan realiti. Maaf.

  • Kepada orang-orang yang terlibat dalam cerita ni, maaf kalau tersinggung. Tiada niat di hati nak buat tersinggung.

Oh maaf. Kesalahan ejaan banyak. Sedar tapi... tak bela lagi :)

  • Maaf lagi sekali. Selamat hari raya, maaf zahir batin. Dah nak raya, saya wish awal je la ek :)



assalamualaikum.

Ngeee :)

Sebenarnya den tak faham pun maksud disclaimer. :B
heh. Heh. Heh. *cabut lari*

curse you jerawat.

Jerawat. Jerawat.
kau mencanak naik.
kadang tinggi bak
pencakar langit.

Jerawat, jerawat.
ingat asal-usulmu,
tak perlu tumbuh balik.

Jerawat,
aku tak stress pun.
kau yang excited nak naik.
kalau aku tumbuk,
aku yang sakit.


Sajak buat kau jerawat.
bulan tak datang lagi,
kau naik tak henti.

Lari kau jerawat.
nanti kau akan mati.


.


😤😠😬😨☺😊😀😁😂😃😄😅😅😅