Thursday, November 27, 2014

Halu :)

Assalamualaikum. Halu, ada orang ke?


Halu.... 




Petang tadi hantar mama ke airport, kapal terbang terbang takde pilot cause I'm so fly.


Eh eh.. terlebih sudah.. Mama nak pergi Colombo. Eh? Ke Sri Lanka? Eh sama je ke? HOHOHOH..












Di haplod dan di edit untuk menjaga privasi memasing. Ecewah, ayat tak buleh blah. Macam retis aje. Macam Captain Encik Mimpi fulaks.


Anyway, doakan Mama pergi and pulang dengan selamat yeh. :)

Thanks.




Oh, patutnya mama naik Sri Lanka Air(line) (tak tau ada ke tak line tu. Tetiba tukar MAS. 

Hmm..


Harap semua ok je kat sana :D Mama insya-Allah balik Isnin ni. 

Pergi trip dengan kawan untuk something. Something apa tu? Nantikaaaan.. eceh :D













Tadi dekat tv ada cerita kat tv3. Best tu memang best. Tapi malas la nak follow. Cerita dia tak cliche sangat kot. Sebab involve flashback masa sekolah dll.. Hah. Hmm. Tak macam cerita sekarang sangatlah. Kalau based on novel most of the plot yang aku ter alih or ada orang cerita mesti ada kahwin paksa or tangkap basah, then kahwin. Obstacle sebab ex tak boleh nak move on, mak tak kasi hubungan panjang, konflik dalaman, lepas tu selesai and happy ending. Oh, kalau boleh ada part pregnant, lepastu beranak pada waktu yang tak dijangka. Yes, bosan. Aku kalau tengok tv, aku cari spongebob. 
Post a Comment