Wednesday, January 1, 2014

Tak senonoh.

Aku buat something yang tak senonoh.

Well actually bukan yang ewww geli.. Maksud aku.. Benda yang pelik. Note to others aku panggil hampir semua benda tak senonoh so dun git konfius.

Erm..
Aku kikis kuku aku pakai pengikis sampai hilang shape kuku aku. T_T

Leka tengok tv, tau-tau kuku aku dah pelik gilos dah shapenya.....
Insaf.

Ok ok.
Assalamualaikum 2014. :D

I hope this year lagi bombastik dari tahun sebelum-sebelumnya :)

Insya-Allah.

Oh macam mana aku sambut New Year?

Aku guling-guling dari tangga.

Ceh ceh. Ceq gurau je noo.. Dun take heart. Take hempedu je. Ohohoho

Ok sebenarnya aku tengok cerita Hantu Kapcai sambil ketip/ketik kuku.

Sedar-sedar dah bunyi bunga api. Hahaha..

So macam tu lah :)

So.

Assalamualaikum. :)

Btw, tau tak kadang-kadang, bila ada orang post sesuatu di fb pastu adalah makhluk tuhan ni post komen "Saya di sini bukanlah untuk memberi komen, saya cuma ingin berkongsi resipi..."

At first, benda ni macam lawak. Tapi bila dah lama jadi annoying. Kalau kau tak mau komen tak yah lah komen. Tak payah tinggalkan resepi kau tu. Kalau aku nak goreang mee ke apa ke pepandailah aku google. Aku nak baca komen orang lain, komen spesis kau jugak yang ada.

Oh. Btw sebenarnya, aku jarang post atau tak post atau hide kan gambar aku sebab ada sebab.

1. Aku paranoid. Aku takut orang curi gambar aku, buat benda tak senonoh.

2. Aku taknak ada poser. Serius lee aku kenal seorang poser ni. Dia junior sekolah aku. Sesuka hati dia je buat account twitter tapi pakai gambar orang lain, tukar nama pastu beramah mesra dengan orang lain pastu menipu.

Speaking of twitter, I dah lama deactivated my twitter. So I DO NOT HAVE TWITTER.

Speaking of poser pulak, kau tau tak once kau upload gambar dekat internet, boleh kira SELAMAnya gambar tu di dunia alam maya. Tak percaya, kau google nama kau. Akan muncul gambar lama kau walaupun kau dah delete dah gambar tu dari myspace.

Bahaya kan?

3. I'm too pretty. (bluegh) . Just kidding. Me no pretty no use u look at me.

4. I shy-shy cat mehh..

5. I tak pernah makan sushi. Eh wait. Pernah lah sekali.

6. Nombor 5 takda kena mengena.

7. I jarang tangkap gambar/selfie ke apa ke.

8. Kalau dekat rumah, I tak rajin nak sarung tudung semata-mata nak tangkap gambar.

9. Takut aku ter-upload gambar yang tak menepati hukum tutup aurat. Aurat besa or yang kecil.. You know, pergelangan tangan, dan lain-lain.

10. Tak nak gambar pun.

11. ...nanti aku fikir lagi.

12. Kalau family aku ke apa je terjumpa blog ni, biar diorang ragu-ragu betul ke ni blog aku.

13. Lambatlah nak upload gambar bagai.

15. Malas.

16. Tak perasan ke no. 14 takde?

17. Aku tak berapa suka orang tengok aku. Sebab aku adalah seorang loner.

18. Ok. Terpanjang pula.

Post a Comment