Monday, December 2, 2013

Tak cool bruh. Annoying sehh part 1

HAHA

RINDU SAMA SAYA TAK?


Haha..

haha. bajet kau sarah. bajet. hape-hape jelah. 


Ok. aku sebenarnya nak cerita pasal 

  • Twitter karat-ian
  • Twitter/facebook "husband and wives"
  • Kanak-kanak ribena baru belajar menggunakan HuRUf beSAR di FaceBoOk
  • Apa lagi lhaa sayaaa mawuuu ceritaa? Oh yew. Budak "ahaaa"
  • other stuffs

OK KIDDO MIERDO WIERDO. :D

mari mulai.

Twitter Karat-ian.

aku seriously bengang, annoyed dengan post jiwang karat macam ni;




Ok mungkin dimaafkan lah kalau sekali sekala post jiwang. But....... KALAU SEMUA POST HANG JIWANG, GELI DOWH. Kalau sorang-sorang post sudahlah. Ni sampai ada akaun post jiwang macam kat bawah ni......




"Oh, apa dia tweet sama dengan jiwa aku. Aku kena retweet"

 FISH@#$%^&*. TAU TAK?



 kalau dah semua orang fikir benda yang sama, semua orang pun nak tweet.  haduh. kalau retweet satu dua ok lah, fahamlah jugak dia tengah sedih sepi bagai. Ok. Fikirlah macam ni. 4 orang rasa jiwa dia serasi dengan tweet tu, so they retweet lah. Ok. Aku faham. Fine.

Tapi....  kalau dah retweet semua benda sama, pastu bukan satu yang di-retweetnya. Tapi 5,6,7,8, tweet yang konon kena di jiwa. Konon the tweets describe her feelingslah kononnya. Haduh.


Kalau perempuan retweet, aku rasa hmmm, pape jelah.
Kalau lelaki pun turut sama retweet benda jiwang, serious, aku rasa macam bangang and hilang macho kau bro.

tweet jiwang english are not exeptional. cuma aku tak jumpa. kalau ada pun aku rasa sikit je.


oh. tidak dilupakan attention seeker, penyangak retweet and favourite atau like di fb.

Kenapa aku cakap penyangak?

sebenarnya sebab, 

"Like this photo. Or ignore because shaytan is controlling you"

"Like this photo, or ignore because you hate your mom"

"Like this photo if you love ...


Bla bla bla bla bla bla  bla bla bla bla



serius lee?

kalau aku tak like, aku benci mak aku lah?
Kalau aku tak like, aku suka kawan dengan setan lah?
Kalau aku tak like, aku bukan Islam lah?


Ok. cenggitu rupannya. Kita perlu like untuk tunjuk kita ni agama apa. tak perlu ikut benda lain. just click like.


eh wait seminit. kau tak like pun status kau tu. kau ignore je? Haha. kau pun kawan ngan setan ke heh?


astaghfirullah. 

bunguk 
betul
sekor
sekor.
nak
penampor?

Husbands and wives (tangan ke bahu, mulut herot ke kiri.)


chop. lari topik sat naa... Masa aku form 3, aku ada lah tusyen, pastu this guy, from my tuition centre (my classmates) add lah kat fb. Fine. approve. Tegur menegur? ahaha. sorry not me. Pastu selang berapa bulan ke minggu ke hape ntah, aku dapat notification dari dia. dia dah masukkan aku kat satu group ni kat fb. aku pun macam nak tau lah. aku klik ke notification tu, pastu korang nak tau group apa? Group cari pakwe makwe. Bangang siot. Kau hengat aku takde bf aku sangap bf lah? OOH PELIS. I can live without a boyfriend.  pastu aku scroll kat bawah tu, pergh budak dalam group tu serius sangap 'pasangan hidup'. aku pun apa lagi, aku remove diri aku dari group tu, aku block terus that guy. senang cerita. kurang hajar kau ingat aku murah liddat.



sambung part 2. maleh kais nak tulih

______________________________update 2017

Hi sekarang saya nak 21 tahun. I find this post funny. so im reposting. HAHAHAHA





Post a Comment