Saturday, December 14, 2013

Pft lah budaks nowadays.

ok.
assalamualaikum.
You guys ada twitter? I'm pretty sure u gais pernah ada terbaca tweets from Fakta Anak Sulong, Fakta Anak Bongsu, Fakta Anak Kedua etc.
Aku rasa akaun/tweet pasal fakta tersebut macam syok sndiri.
Apadehal kau tweet untuk puji diri?
Apadehal orang lain pulak sibuk nak RT (yang mana aku rasa mereka pun nak puji diri) ?
tak malu ka yenadeyy?
tanggechi tambii... birinti la buat kirija seperti ini. syok sendiri tau?
Fakta yang dicipta sendiri berdasarkan perangai sendiri(kononnya).
Tak malu cipta fakta sendiri sebab nak puji diri? Tak malu ka?
Pastu yang RT pula
macam nak tunjuk
"eh betul lah tweet ni. Aku anak sulung, memang aku penyabar bila dengan orang lain, memang aku bertoleransi. So aku retweet lah biar orang tau aku ni penyabar dan bertoleransi orangnya"
Aku pun macam tu jugak. So senang cerita, aku tgh kutuk diri aku.
btw aku rasa akaun fakta-fakta tersebut macam meraih followers and RT. -_-
shem on yeh.
oh btw about the other post yg kononnya ada Part 2 or 3 yang sebelum ni aku buat, aku malas nak sambung sebenarnya. Laptop satu lagi rosak. Aku save banyak material untuk buat post tu complete. Tapi apakan daya en en? (rock oo style)
ba da wei.
u gais ada watch itu masterchef all stars malaysia ka?



*kecantikan, kehenseman itu subjektif.
--Orang boleh kata Aaron Aziz hensem, bagi aku tak, Along lagi hensem.. kui kui kui..
--Orang boleh kata Siti Nurhaliza tu cantik tapi bagi aku dia memang cantik tapi aku prefer Ummi Nazeera lagi sebenarnya.
oh oh earlier today I got phone calls from Brickfields.
Pasal A level.
first phone call ok takde mende sebab perempuan and she can speak manglish. Tetiba dapat call lagi dari Brickfields but this time laki yang tanya. Aku dah lah gelabah aku hello terus keluar suara garau, abis BI aku berterabur dngan manglish. Haha. Pastu dia "Huh". Aku buat conclusion dia tak reti BM. dem. Pastu aku terjawab dalam broken english aku cakap yang aku dah dpat phone call from brickfields dah. Dem lagi sekali. Lepas je aku tutup phone tu aku terfikir "amenda aku cakap tadi? apasal aku jawab cenggitu bukan aku patut jawab cenggini ke?". Aiyo cik Sarah. i need to read more english novels.
Post a Comment