Monday, December 19, 2011

sikdanya dia~



Korang macam kenal tak laki ni? Takpe. Biar aku explain. Ini laki ni dari Thailand. Pelakon dari thailand to be exact. Aku tahu dia melalui cerita Wai Rai High school and Freshie High School. Nickname dia Big.

cerita hot la ni dulu.

so aku search la.

Aku dulu tak ah berape suka dia sebab dalam cerita yang aku sebut tadi, dia ganti hero... Hero ORI cerita tu dalam cerita tu mati.(faham tak apa aku ape yang sarah cuba sampaikan?)


Tapi tak sangka pulak Big yang mati in real life :'|

Tahun 2003 dia excident, then tejatuh kat longkang ke hape ntah, pastu ada jangkitan otak. 4 pembedahan otak dibuat. Last-last dia koma sehingga tahun 2007. In the end, maybe sebab bandan dia dah tak cukup kuat, dia mati on 9 Disember 2007.(wikipedia cakap)




Sumber dari.. (klik kalau nak)



wallahualam